Find Køkkenrulleholder blandt 104+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående køkkenrulleholdere er senest opdateret i dag (15/07 - 2024) kl. 09:03

Du er landet på Køkkenrulleholder.dk, det helt rigtige sted at finde køkkenrulleholdere. Vi har udvalgt 104 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det køkkenrulleholder tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 104 forskellige køkkenrulleholdere fra 28 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Skagerak Norr køkkenrulleholder - sort

Skagerak Norr køkkenrulleholder - sort

599 kr.

465 kr.

Billede af Robert Welch Signature køkkenrulleholder

Robert Welch Signature køkkenrulleholder

599 kr.

399 kr.

Billede af Køkkenrulleholder sort og egetræ - By Brorson

Køkkenrulleholder sort og egetræ - By Brorson

400 kr.

360 kr.

Billede af Pisa køkkenrulleholder - blå

Pisa køkkenrulleholder - blå

195 kr.

175,50 kr.

Billede af Køkkenrulleholder brun marmor

Køkkenrulleholder brun marmor

190 kr.

171 kr.

Billede af Skagerak Norr køkkenrulleholder - eg

Skagerak Norr køkkenrulleholder - eg

549 kr.

403 kr.

Billede af Hands On køkkenrulleholder - sort

Hands On køkkenrulleholder - sort

425 kr.

382,50 kr.

Billede af Rosendahl - Grand Cru Køkkenrulleholder H31 sort

Rosendahl - Grand Cru Køkkenrulleholder H31 sort

179,95 kr.

94 kr.

Billede af Køkkenrulleholder - Sej Design

Køkkenrulleholder - Sej Design

265 kr.

238,50 kr.

Billede af Køkkenrulleholder - børstet stål

Køkkenrulleholder - børstet stål

79 kr.

71,10 kr.

Billede af Kähler Hammershøi køkkenrulleholder hvid

Kähler Hammershøi køkkenrulleholder hvid

449,95 kr.

265 kr.

Billede af HOLM køkkenrulleholder 28 cm

HOLM køkkenrulleholder 28 cm

219 kr.

199,95 kr.

Billede af Morsø -  Kit Køkkenrulleholder Eg

Morsø - Kit Køkkenrulleholder Eg

499 kr.

380 kr.

Billede af Funktion Paper towel holder Table chrome

Funktion Paper towel holder Table chrome

59,95 kr.

48 kr.

Billede af RIG-TIG By Stelton Roll-It Køkkenrulleholder - Hvid

RIG-TIG By Stelton Roll-It Køkkenrulleholder - Hvid

299 kr.

149 kr.

Billede af Vipp 266 Køkkenrulleholder Sort

Vipp 266 Køkkenrulleholder Sort

749 kr.

691 kr.

Billede af Muubs Ray køkkenrulleholde, natur - Sandsten/teak

Muubs Ray køkkenrulleholde, natur - Sandsten/teak

299 kr.

254 kr.

Billede af ZONE Denmark - Zone Singles Køkkenrulleholder Cool Grey

ZONE Denmark - Zone Singles Køkkenrulleholder Cool Grey

250 kr.

152 kr.

Billede af Hands On køkkenrulleholder EKTA Living - røget eg

Hands On køkkenrulleholder EKTA Living - røget eg

399 kr.

359,10 kr.

Billede af Andersen Furniture Køkkenrulleholder egetræ

Andersen Furniture Køkkenrulleholder egetræ

450 kr.

399 kr.

Du kigger lige nu på 104 køkkenrulleholdere fra 28 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Aida Alessi Andersen Furniture Bitz Bloomingville Christian Bitz Creative Collection Ernst Eva Solo Fritz Hansen Georg Jensen Hay Holm House Doctor Hübsch Ib Laursen Kähler Leifheit Morsø Muubs Nordal OyOy Rig-tig Robert Welch Rosendahl Stelton Vipp Yamazaki

3 tips til at finde den helt rigtige køkkenrulleholder der matcher med din stil

Det er faktisk ikke helt lige meget, hvilken køkkenrulleholder man får i køkkenet. Det betyder noget alt efter hvilken stil du kører i hjemmet. Læs med her for at se hvilke ting du skal overveje for at få en køkkenrulleholder, der passer perfekt til din stil i hjemmet.

Hvilken boligindretning kører du i hjemmet?

Det er først og fremmest en god ide at finde ud af, hvilken stil man egentlig kører i hjemmet. Ellers kan det være ret svært at finde en køkkenrulleholder, som passer godt ind i boligen.

Prøv derfor at tage dig et kig rundt i dit køkken. Hvilke indtryk kører du derude og hvad siger denne indretning om dig? Er det som du gerne vil signalere med dit køkken? Viser du de rette værdier frem? Læg også gerne mærke til om den stil du kører i hjemmet, egentlig matcher med resten af boligen. Der bør meget gerne være en rød tråd igennem det hele.

Hvis du har lidt svært ved at kende stile på boligindretninger og egentlig ikke ved, hvilken stil du kører i hjemmet, så kan du altid spørge om hjælp. Du kan altid række ud til en god ven eller lignende, som ved meget mere om emnet end du gør. De vil formentlig hurtigt kunne finde ud af, hvilken stil du kører i hjemmet. Og måske de endda kan hjælpe med at finde frem til den helt rette køkkenrulleholder?

Dan et indtryk af markedet

Når du har fundet ud af hvilken stil du generelt kører ude i køkkenet, så er det en god ide at finde ud af, hvilke muligheder du egentlig har indenfor køkkenrulleholder. Det kan godt være at der er mange modeller på markedet i dag, men derfor er der jo heller ikke uendelige muligheder.

Du kan vælge at rende ned i en fysisk butik, hvor de sælger sådan noget som køkkenrulleholder og andre ting til hjemmet. Men du kan også vælge at tage ind på nettet og kigge dig lidt omkring. Hvis du giver dig til at lede efter en køkkenrulleholder på nettet vil du hurtigt opdage, at du har et meget større udvalg at vælge imellem. På den måde kan du altså meget nemmere finde frem til den helt rette for dig.

Overvej dog lidt hvilken netbutik du køber din køkkenrulleholder fra. Det skal helst gerne være en netbutik, som du kan stole på. Den køkkenrulleholder du bestiller skal jo meget gerne være i god kvalitet.

Miljøvenlige modeller til et miljøvenligt hjem

Det kan også være en god ide at overveje, hvorvidt man skal have en bæredygtig køkkenrulleholder. Man kan i dag faktisk godt finde en køkkenrulleholder, som for eksempel er lavet af genbrugelige eller blot økologiske materialer. Økologi og lignende er begyndt at blive mere populært i de senere år. Og hvis det er noget, som du går højt op i, så kan det være en god ide at prioritere dette, når du skal købe en køkkenrulleholder.

Hvis du generelt kører en stil i hjemmet, hvor bæredygtighed mm er i højsædet, så er det noget du skal prioritere. På den måde overholder du nemlig den røde tråd. Og der er større sandsynlighed for, at den køkkenrulleholder du får fat i, ender med at passe godt ind.

Tre argumenter for at købe online i stedet for i butik

Det giver mening at købe køkkenrulleholdere på nettet - her får du 3 grunde til hvorfor.

Fri forsendelse

De store internetbutikker har gjort livet svært for mange mindre webshops - men de har gjort livet nemmere for os kunder. Det var nemlig dem der startede med at tilbyde gratis levering, og i dag kan du dårligt finde en webshop der ikke tilbyder gratis levering på ordrer over en vis størrelse. Således også forhanderne her på køkkenrulleholder.dk - kig dem selv igennem og se hvor mange steder du kan købe køkkenrulleholdere med gratis levering.

Du har stadig mulighed for rådgivning når du shopper på nettet

Du har sikkert lagt mærke til at der på de fleste webshops er et telefonnummer man kan ringe til for at få kundeservice.

Og det er din sikkerhed for at du kan komme til at tale med et rigtigt levende menneske inden du køber - ligesom du er vant til fra storcentret. Så hvis du har spørgsmål til dit valg af køkkenrulleholder, så ring ind til dem og hør - de er der for det samme.

Alle kan finde ud af at bestille

I de her år er der sket meget med den teknologiske udviking, og det er blevet rigtigt nemt at købe køkkenrulleholdere på nettet. Det er nu ikke noget særsyn at selv folk godt oppe i årerne handler på nettet, og man må sige at hvis selv dem der ikke er vokset op med teknologien kan finde ud af det, så er vi nået dertil hvor det er så nemt at alle kan være med.

Se også

Vi kan også anbefale at du besøger vores andre hjemmesider muffinform.dk samt kaffekrus.dk. Ud over køkkenrulleholder.dk driver vi nemlig også dem, så dem kan du sikkert få noget ud af.

Find det du mangler på køkkenrulleholder.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 363 produkter fra mere end 64 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 724 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-15 09:03:26.

3
Produkttyper
363
Produkter
64
Forhandlere
724
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.