Du er landet på Køkkenrulleholder.dk, det helt rigtige sted at finde Andersen Furniture servietholder. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Andersen Furniture servietholder tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Andersen Furniture Servietholder 18 x 18 cm

  • Dagens pris: 389,- kr.
  • Fundet hos KitchenOne.dk
  • Mærke: Andersen Furniture

Sidste produkt på vores liste er Andersen Furniture Servietholder 18 x 18 cm som vi har fundet til 389,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Lad servietholderen fra Andersen Furniture pynte spisebordet med sit stilrene og minimalistiske design.
Servietholderen har et funktionelt design samt et moderne udtryk.
Den er fremstillet af egetræ og læder med en fin detalje i messing. Servietholderen…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Andersen Furniture servietholder i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Andersen Furniture servietholder:

Dyreste Andersen Furniture Servietholder på listen er Andersen Furniture Servietholder 18 x 18 cm fra KitchenOne.dk med en pris på 389.00. Billigste udvalgte Servietholder er Andersen Furniture Servietholder 18 x 18 cm som du kan købe for 389.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Andersen Furniture Servietholder vi har fundet koster i gennemsnit 389 kr.
Ovenstående Andersen Furniture Servietholder data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Fenomen). Alle Andersen Furniture Servietholder tilbud er opdateret i dag 20-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Servietholder guides:

Fandt du ikke det rigtige Servietholder blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Servietholder: