Du er landet på Køkkenrulleholder.dk, det helt rigtige sted at finde Eva Solo servietholder. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Eva Solo servietholder tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Eva Solo Nordic Kitchen servietholder 19 x 19 Cm

  • Mærke: Eva Solo

Sidste produkt på vores liste er Eva Solo Nordic Kitchen servietholder 19 x 19 Cm som vi har fundet til 199,95 hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Gør spisebordet dekorativt med en servietholder fra Eva Solo Nordic Kitchen.Servietholderen er ikke kun praktisk men også flot, i mat sort kunststof og olieret egetræ.
Når servietholderen skal fyldes, løsnes blot en af siderne på det sorte kryds, servietter lægges i, og krydset klikkes tilbage om brættet.
Aftørres med en opvredet klud.
Egetræ vedligeholdes ved regelmæssig oliering….

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Eva Solo Servietholder på listen er Eva Solo Nordic Kitchen servietholder 19 x 19 Cm fra KitchenOne.dk med en pris på 199.95. Billigste udvalgte Servietholder er Eva Solo Nordic Kitchen servietholder 19 x 19 Cm som du kan købe for 199.95 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Eva Solo Servietholder data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Eva Solo Servietholder tilbud er opdateret i dag 30-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Servietholder guides:

Fandt du ikke det rigtige Servietholder blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Servietholder: