Du er landet på Køkkenrulleholder.dk, det helt rigtige sted at finde Ib Laursen køkkenrulleholder. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Ib Laursen køkkenrulleholder tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: – 2022 – Køkkenrulleholder i olieret akacietræ og sten fra Ib Laursen

  • Dagens pris: 183,20 kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 229.00, nu kun 183,20.
    Du sparer 45 kr. / 20 %
  • Fundet hos Sille & Sylvester
  • Mærke: Ib Laursen

Vores første anbefaling er “- 2022 – Køkkenrulleholder i olieret akacietræ og sten fra Ib Laursen” som lige nu er på tilbud hos Sille & Sylvester.

Her er prisen sat ned med 20 % og kan altså fås for kun 183,20 – en besparelse på 45 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Super lækker køkkenrulleholder i olieret akacietræ og sten med lædersnor fra Ib Laursen.
Måler H: 33 D: 14 cm…

Se hos Sille & Sylvester ❯❯

2: Køkkenrulleholder akacietræ og sten – Ib Laursen

Sidste produkt på vores liste er Køkkenrulleholder akacietræ og sten – Ib Laursen som vi har fundet til 225,- hos Mostersskur.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: H: 33 cm, Materiale: Akacie Køkkenrulleholder lavet af olieret akacietræ med en fod sten fra Ib Laursen.
Køkkenrulleholderen er en meget lækker holder til køkkenrullen, den kan bruges i forskellige stilarter.
Stenen vil være ujævn, men da den er t…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Ib Laursen køkkenrulleholder i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Ib Laursen køkkenrulleholder:

Dyreste Ib Laursen Køkkenrulleholder på listen er Køkkenrulleholder akacietræ og sten – Ib Laursen fra Mostersskur.dk med en pris på 225.00. Billigste udvalgte Køkkenrulleholder er – 2022 – Køkkenrulleholder i olieret akacietræ og sten fra Ib Laursen som du kan købe for 183.20 hos Sille & Sylvester. Forskellen på de to priser er 41.8 kr. – de 2 Ib Laursen Køkkenrulleholder vi har fundet koster i gennemsnit 204.1 kr.
Ovenstående Ib Laursen Køkkenrulleholder data og priser er hentet fra 2 butikker (Sille & Sylvester, Mostersskur.dk). Alle Ib Laursen Køkkenrulleholder tilbud er opdateret i dag 20-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Køkkenrulleholder guides:

Fandt du ikke det rigtige Køkkenrulleholder blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Køkkenrulleholder: