Du er landet på Køkkenrulleholder.dk, det helt rigtige sted at finde Ib Laursen servietholder. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Ib Laursen servietholder tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Servietholder lodret olieret akacietræ – Ib Laursen

Sidste produkt på vores liste er Servietholder lodret olieret akacietræ – Ib Laursen som vi har fundet til 79,- hos Mostersskur.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: B: 5, H: 8, L: 14 cm. Materiale: Akacietræ Lodret stående servietholder fra Ib Laursen.
Servietholderen er lavet af det skønne olieret akacietræ og er bare super flot på bordet.
Læg dine servietter i holderen og du er klar til at servere mad for…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

Dyreste Ib Laursen Servietholder på listen er Servietholder lodret olieret akacietræ – Ib Laursen fra Mostersskur.dk med en pris på 79.00. Billigste udvalgte Servietholder er Servietholder lodret olieret akacietræ – Ib Laursen som du kan købe for 79.00 hos Mostersskur.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Ib Laursen Servietholder data og priser er hentet fra 1 butikker (Mostersskur.dk). Alle Ib Laursen Servietholder tilbud er opdateret i dag 30-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Servietholder guides:

Fandt du ikke det rigtige Servietholder blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Servietholder: