Du er landet på Køkkenrulleholder.dk, det helt rigtige sted at finde Stelton servietholder. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Stelton servietholder tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Stelton Servietholder

Sidste produkt på vores liste er Stelton Servietholder som vi har fundet til 328,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Hold styr på dine servietter med denne servietholder fra Stelton.
Den er stilfuld i designet og er udarbejdet i satinpoleret rustfrit stål, hvilket er medvirkende til, at den passer til alle servietdesigns lige fra nisser til striber.
Holderen har bredd…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Stelton Servietholder på listen er Stelton Servietholder fra KitchenOne.dk med en pris på 328.00. Billigste udvalgte Servietholder er Stelton Servietholder som du kan købe for 328.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Stelton Servietholder data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Stelton Servietholder tilbud er opdateret i dag 30-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Servietholder guides:

Fandt du ikke det rigtige Servietholder blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Servietholder: