Du er landet på Køkkenrulleholder.dk, det helt rigtige sted at finde Stelton servietholder. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Stelton servietholder tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Stelton Servietholder

Sidste produkt på vores liste er Stelton Servietholder som vi har fundet til 365,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Hold styr på dine servietter med denne servietholder fra Stelton.
Den er stilfuld i designet og er udarbejdet i satinpoleret rustfrit stål, hvilket er medvirkende til, at den passer til alle servietdesigns lige fra nisser til striber.
Holderen har bredd…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Stelton servietholder i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Stelton servietholder:

Dyreste Stelton Servietholder på listen er Stelton Servietholder fra KitchenOne.dk med en pris på 365.00. Billigste udvalgte Servietholder er Stelton Servietholder som du kan købe for 365.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Stelton Servietholder vi har fundet koster i gennemsnit 365 kr.
Ovenstående Stelton Servietholder data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Erling Christensen Møbler). Alle Stelton Servietholder tilbud er opdateret i dag 20-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Servietholder guides:

Fandt du ikke det rigtige Servietholder blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Servietholder: