Udgivet i Køkkenrulleholder.dk's Magasin om Bolig og Livsstil

Opgrader dit køkken - 17 ideer til køkkenting hvor du kan bruge lidt ekstra

Af Køkkenrulleholder.dk

Hvis du elsker at lave mad, så kan du næsten aldrig få for meget køkkenudstyr! Vær med på beatet så du, så snart lysten melder sig, kan gå i krig med de kulinariske kreativiteter ude i køkkenet. 

I denne artikel får du 17 uundværlige køkkenredskaber, så du kan få den bedste madlavningsoplevelse hver eneste gang, at du går i kødgryderne.

Opgrader dit køkken med disse smarte ting, så du altid har alt det nødvendige ved hånden, når du skal koge, grille, sautere og bage.

1. En multifunktionskniv

En multifunktionskniv skal nok hurtig blive dit yndlingredskab ude i køkkenet. Dette smarte apparat kan hakke groft, fint eller purere på under et minut. Du kan hakke grøntsager og frugt, blende en smoothie, purere babymad eller blande dej til kager. Den kan endda også knuse is, så du altid har kolde drinks på de varme sommerdage.

2. Automatisk proptrækker

Elsker du et glas vin til maden? Måske skal du lynhurtigt åbne en flaske rød madvin til at putte i sovsen? Invester i en smart automatisk proptrækker, så du kan få proppen af din vin på nul komme dut. Den er let at betjene, og du kan få proppen af vinen med et enkelt tryk på en knap, så du ikke skal bakse med en hånd-oplukker. 

3. Mandolinjern

Et mandolinjern kan bruges til mange ting. Den kan skære helt lige snit af tomater og agurker. Den kan også skrælle æbler, kartofler og gulerødder. Det er et super godt alternativ til en kniv, da du altid får helt lige snit og ens tykkelse på de ting, som du skærer. Mandolinjernet er utrolig skarpt, så pas på fingrene, når du skærer. 

4. Oliespray

Kontroller hvor meget olie du putter på panden, når du steger. For meget olie på panden kan få maden til at blive fedtet og smage dårligt. Brug i stedet en smart oliespray, som doserer den helt rette mængde olie, som du har brug for.

5. Kaffemølle

Kaffe smager bare bedre, når det er blevet friskkværnet! Køb en automatisk eller hånddrevet kaffemølle, så du kan knuse friske bønner hver morgen. Kaffemøller er også æstetiske at kigge på, så de pynter endda på køkkenbordet. Hvis du er kaffeelsker, så må og skal du have en kaffemølle. 

6. Køkkenrulleholder

Hav køkkenrullen lige ved hånden, så du hurtig kan rive papiret af. En køkkenrulleholder er et must have i det moderne køkken. Køkkenrulleholderen kan stå ude i køkkenet,så du hurtig kan tørre overflader af og samle madrester op fra vasken, eller du kan tage den med hen på spisebordet, når aftensmaden bliver serveret. 

7. Citronpresser

Hvis du skal have alt saft og kraft ud af citroner og lime, så skal du bruge en citronpresser. Det fungerer aldrig lige så godt, at presse citronerne i hånden, og der sidder ofte masser af saft tilbage i kødet. Der findes både håndredskaber eller maskiner, som presser citroner. Naturligvis koster maskinen mere end håndpresseren, men den får også klaret jobbet på få sekunder. 

8. Krydderurtesæt

Når man står og skal kokkerere den lækreste paella, så har man ikke tid til at stå på hovedet i krydderiskuffen efter safran. Invester i et flot krydderurtesæt, hvor du kan fordele de forskellige krydderier i små, flotte glas. Hvis du har en labelmaker, så kan du med fordel sætte navn på glassene, så du hurtig og nemt kan finde lige det, som du har brug for til madlavningen. 

9. Hvidløgspresser

Det tager simpelthen for lang tid at stå og finhakke hvidløg med en kniv. Ikke nok med det, så kommer ens fingre til at stinke af hvidløg i flere timer efter, at man har lavet mad. En hvidløgspresser er et uundværligt redskab til dig, som værdsætter effektivitet i køkkenet. 

10. Krydderikværn

Hvis du elsker at bruge friske krydderier i din madlavning, så køb dig en krydderikværn. Kværnen omdanner hele krydderier til finthakkede dele på ingen tid, så du kan smide det på panden, putte det i salaten eller drysse det over dit smørrebrød.

11. Smarte køkkenlamper

Køkkenet er et arbejdsrum, hvor man skal se, hvad det er man laver. Du skulle nødigt komme til at skære dig selv i fingeren, fordi du ikke kan se, hvad der foregår på køkkenbordet. Køb et par smarte køkkenlamper som for eksempel spotlys, som udsender kraftigt lys i hele køkkenet. Find dine køkkenlamper hos danske Audo Copenhagen.

12. Saucevarmesæt

Ingen gider nyde deres hakkebøf med kold sovs. Hold saucen varm under hele middagen med et saucevarmesæt. Et varmesæt til saucen består af en lille kasserolle, der opvarmes af et fyrfadslys. Varmesættet er lavet i kraftigt støbejern, som holder på varmen selv i flere timer. 

13. Slibesten

Sørg for at dine knive altid er knivskarpe. Knive bliver sløve over tid, når man bruger dem meget, men en sløv kniv er ikke nødvendigvis dømt til skraldespanden. Køb en slibesten så du kan slibe dine knive til, så de kommer i topform igen. 

14. Rivemølle

Vi kan ikke få for mange møller ude i køkkenet! En rivemølle kan bruges til at rive ost til fine stykker eller rive chokolade i flager. Du kan bruge forskellige riveindsatser i møllen for at få den ønskede tekstur. Et must have til dig, som for eksempel elsker friskrevet ost på pizza!

15. Kokkeknive

En kok er kun lige så dygtig, som de knive han eller hun bruger. Som køkkenentusiast er det et must at have et sæt gode knive. Oplev glæden ved at skære præcise snit i kød, grønt eller fisk med en professionel kokkekniv. Hvis du også køber ovennævnte slibesten, så skal dine knive nok holde hele livet. 

16. Stegetermometer

Hvordan ved du om din steak er tilberedt til den perfekte medium-rare temperatur? Lad være med at skære det fine stykke kød op for at kigge indeni og brug i stedet for et smart stegetermometer. 

17. Måleske

En spiseskefuld olie og en teskefuld sukker? Det kan blive besværligt at afmåle præcist med ens køkkenskeer. Dertil kan man også komme til at tabe indholdet på gulvet, hvis ikke man balancerer skeen forsigtigt. Køb dig en smart måleske, som tydeligt afmåler teske fra spiseskefuld. Måleskeen har et langt håndtag, som kan nå ned i poser og dåser. Derudover har den en bred bund, så den kan stilles på køkkenbordet uden fare for, at indholdet tipper over. 

Find det du mangler på køkkenrulleholder.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 363 produkter fra mere end 64 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 724 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-15 09:03:26.

3
Produkttyper
363
Produkter
64
Forhandlere
724
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.