Du er landet på Køkkenrulleholder.dk, det helt rigtige sted at finde Eva Solo køkkenrulleholder. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Eva Solo køkkenrulleholder tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Eva Solo Køkkenrulleholder med læderstrop

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Eva Solo Køkkenrulleholder med læderstrop” fås til 239,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Køkkenrulleholder fra Eva Solo af rustfrit stål med læderstop-detalje.
Køkkenrulleholderens bund er gummibelagt, så den ikke ridser den overflade, den står på, og samtidig giver gummibunden køkkenrulleholderen en god tyngde, så den står stabilt på bordet….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Eva Solo køkkenrulleholder – Sort

Sidste produkt på vores liste er Eva Solo køkkenrulleholder – Sort som vi har fundet til 399,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Eva Solo køkkenrulleholder – Sort Køkkenrulleholderen er i rustfrit stål med en lækker strop i fedt kernelæder, som gør det nemt at tage rullen med fra rum til rum. Som med alt andet Eva Solo design er der selvfølgelig tænkt over detaljen, så holderens bu…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Dyreste Eva Solo Køkkenrulleholder på listen er Eva Solo køkkenrulleholder – Sort fra Erling Christensen Møbler med en pris på 399.00. Billigste udvalgte Køkkenrulleholder er Eva Solo Køkkenrulleholder med læderstrop som du kan købe for 239.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 160 kr.
Ovenstående Eva Solo Køkkenrulleholder data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Erling Christensen Møbler). Alle Eva Solo Køkkenrulleholder tilbud er opdateret i dag 30-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Køkkenrulleholder guides:

Fandt du ikke det rigtige Køkkenrulleholder blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Køkkenrulleholder: