Du er landet på Køkkenrulleholder.dk, det helt rigtige sted at finde Eva Solo køkkenrulleholder. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Eva Solo køkkenrulleholder tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Eva Solo Køkkenrulleholder med læderstrop

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Eva Solo Køkkenrulleholder med læderstrop” fås til 279,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Køkkenrulleholder fra Eva Solo af rustfrit stål med læderstop-detalje.
Køkkenrulleholderens bund er gummibelagt, så den ikke ridser den overflade, den står på, og samtidig giver gummibunden køkkenrulleholderen en god tyngde, så den står stabilt på bordet….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Eva Solo Køkkenrulleholder Sort

Sidste produkt på vores liste er Eva Solo Køkkenrulleholder Sort som vi har fundet til 239,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Køkkenrulleholder i rustfrit stål fra Eva Solo.
Pynt spisebordet eller køkkenbordet med den fine køkkenrulleholder samtidig med, at den selvfølgelig også er praktisk og nem at bruge.
Holderen er holdbar takket være det rustfrie stål i sort, og den lækre s…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Eva Solo køkkenrulleholder i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Eva Solo køkkenrulleholder:

Dyreste Eva Solo Køkkenrulleholder på listen er Eva Solo Køkkenrulleholder med læderstrop fra KitchenOne.dk med en pris på 279.00. Billigste udvalgte Køkkenrulleholder er Eva Solo Køkkenrulleholder Sort som du kan købe for 239.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 40 kr. – de 2 Eva Solo Køkkenrulleholder vi har fundet koster i gennemsnit 259 kr.
Ovenstående Eva Solo Køkkenrulleholder data og priser er hentet fra 4 butikker (KitchenOne.dk, Coolshop.dk, Erling Christensen Møbler, Emmalys). Alle Eva Solo Køkkenrulleholder tilbud er opdateret i dag 20-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Køkkenrulleholder guides:

Fandt du ikke det rigtige Køkkenrulleholder blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Køkkenrulleholder: