Du er landet på Køkkenrulleholder.dk, det helt rigtige sted at finde Kähler køkkenrulleholder. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Kähler køkkenrulleholder tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kähler Hammershøi køkkenrulleholder indigo

  • Dagens pris: 344,- kr.
  • Fundet hos KitchenOne.dk
  • Mærke: Kähler
  • Farve: Indigo

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Kähler Hammershøi køkkenrulleholder indigo” fås til 344,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Med Hammershoi-køkkenrulleholder får du en både dekorativ og praktisk løsning som fortjener en helt særlig plads både i køkkenet og på spisebordet.
Holderen er designet i olieret egetræ og har øverst en elegant porcelænsknop i indigoblå som med sit modern…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Kähler Hammershøi Køkkenrulleholder – Hvid – H31,5 cm.

Anden anbefaling har vi fundet hos Erling Christensen Møbler, hvor du kan købe Kähler Hammershøi Køkkenrulleholder – Hvid – H31,5 cm. til kun 429,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Den hvide Hammershøi-køkkenrulleholder giver køkkenet et strejf af elegance med klassisk dansk design.
Den smukke køkkenrulleholder er udformet i hvid keramik med de elegante Hammershøi-riller â€" og en krop i massivt olieret egetræ.
Opdag det sma…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

3: Kähler Hammershøi Køkkenrulleholder – Anthracite – H31,5 cm.

Sidste produkt på vores liste er Kähler Hammershøi Køkkenrulleholder – Anthracite – H31,5 cm. som vi har fundet til 429,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Se Kählers nye Hammershøi-køkkenrulleholder i den rå antracitgrå her.
Lad køkkenrulleholderen der ofte er en glemt hverdagsgenstand får en helt særlig plads i køkkenet eller på spisebordet â€" og skab lidt hverdags-designglæde med et klassisk desi…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Dyreste Kähler Køkkenrulleholder på listen er Kähler Hammershøi Køkkenrulleholder – Hvid – H31,5 cm. fra Erling Christensen Møbler med en pris på 429.00. Billigste udvalgte Køkkenrulleholder er Kähler Hammershøi køkkenrulleholder indigo som du kan købe for 344.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 85 kr.
Ovenstående Kähler Køkkenrulleholder data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Erling Christensen Møbler). Alle Kähler Køkkenrulleholder tilbud er opdateret i dag 30-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Køkkenrulleholder guides:

Fandt du ikke det rigtige Køkkenrulleholder blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Køkkenrulleholder: