Du er landet på Køkkenrulleholder.dk, det helt rigtige sted at finde Georg Jensen køkkenrulleholder. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Georg Jensen køkkenrulleholder tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Georg Jensen Bernadotte køkkenrulleholder

  • Dagens pris: 356,- kr.
  • Fundet hos KitchenOne.dk
  • Mærke: Georg Jensen

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Georg Jensen Bernadotte køkkenrulleholder” fås til 356,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Elegant køkkenrulleholder fra Georg Jensen Bernadotte serien.
Køkkenrulleholderen er fremstillet i blank rustfrit stål, og det ikoniske rilledesign, gør at den passer ind i alle hjem.Køkkenrulleholderen har et tungt fundament, hvilket betyder at den har d…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Georg Jensen Alfredo køkkenrulleholder

Sidste produkt på vores liste er Georg Jensen Alfredo køkkenrulleholder som vi har fundet til 599,- hos Guldsmed Østergaard.

Forhandlerens beskrivelse:
Georg Jensen Alfredo køkkenrulleholder, stålMateriale: Rustfrit stål, blankt poleretMål: H 32 cm, Ø 15 cmDesign: Alfredo HäberliGeorg Jensen køkkenrulleholder fra kollektionen Alfredo.
Køkkenrulleholderen er designet i bløde former og er udfør…

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

Dyreste Georg Jensen Køkkenrulleholder på listen er Georg Jensen Alfredo køkkenrulleholder fra Guldsmed Østergaard med en pris på 599.00. Billigste udvalgte Køkkenrulleholder er Georg Jensen Bernadotte køkkenrulleholder som du kan købe for 356.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 243 kr.
Ovenstående Georg Jensen Køkkenrulleholder data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Guldsmed Østergaard). Alle Georg Jensen Køkkenrulleholder tilbud er opdateret i dag 30-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Køkkenrulleholder guides:

Fandt du ikke det rigtige Køkkenrulleholder blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Køkkenrulleholder: