Du er landet på Køkkenrulleholder.dk, det helt rigtige sted at finde Stelton køkkenrulleholder. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Stelton køkkenrulleholder tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Stelton Emma Køkkenrulleholder Grey

  • Mærke: Stelton
  • Farve: Grå

Sidste produkt på vores liste er Stelton Emma Køkkenrulleholder Grey som vi har fundet til 320,- hos Nordic Nest DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Emma-serien har fået et nyt familiemedlem, og det er denne smukke køkkenrulleholder.
Designet et enkelt og stilrent og ikke mindst funktionelt.
Når der skal sættes en ny køkkenrulle i holderen skrues toppen blot af – den nye rulle sættes på – og så skrues toppen på igen.
Top og bund er lavet i gråmalet stentøj og resten er i smukt bøgetræ.
Emma køkkenrulleholderen er pæn og praktisk, og passer ind i de fleste hjem….

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Stelton Køkkenrulleholder på listen er Stelton Emma Køkkenrulleholder Grey fra Nordic Nest DK med en pris på 320.00. Billigste udvalgte Køkkenrulleholder er Stelton Emma Køkkenrulleholder Grey som du kan købe for 320.00 hos Nordic Nest DK. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Stelton Køkkenrulleholder data og priser er hentet fra 1 butikker (Nordic Nest DK). Alle Stelton Køkkenrulleholder tilbud er opdateret i dag 30-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Køkkenrulleholder guides:

Fandt du ikke det rigtige Køkkenrulleholder blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Køkkenrulleholder: